service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Bilverkstad

featured image

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Siargatan 9 i Stockholm utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Världsledande utrustning

Som del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil. Oavsett om det handlar om batterianalys, analys av dieselsystem eller något annat test använder vi modern teknik från Bosch.
Du kan läsa mer om Bosch testutrustning här.

Bilservice eller bilreparation – vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil. Alla olika typer av service, reparationer och tjänster som vi erbjuder i verkstaden hittar du i listan till höger samt under vår bilverkstadsflik. Har du frågor om något utöver detta är det bara att höra av dig till oss, så tittar vi på det.

Vänta inte för länge med att boka bilservice

Ring oss direkt på 0739517560 eller fyll i vårt bokningsformulär så bokar vi in en tid för dig!