service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Extratjänster

featured image

Mottagning 24 timmar om dygnet

Du kan lämna din bil vid vår bilverkstad när som helst på dygnet.
Parkera bara bilen på parkeringen och lägg bilnyckeln i nyckelboxen inför din avtalade bilservice eller bilreparation. Vi på verkstaden kommer att kontakta dig efter avslutat arbete eller under arbetets gång om vi behöver kompletterande information. Du sparar tid och får tillbaka bilen så snabbt som det är möjligt.

Kundmottagning

Vår servicerådgivare går igenom din bil och vi diskuterar i förväg vilka arbeten som behöver utföras. Vi ger dig fackmannamässiga råd och förklarar alltid varför reparationen måste utföras och hur mycket den beräknas att kosta. Om det tillkommer kostnader under arbetets gång stämmer vi alltid av med dig som kund innan vi genomför tilläggsreparationen.

Ersättningsbil

Många av oss är beroende av bilen i vardagen. Hos oss kan du få tillgång till en ersättningsbil till ett förmånligt pris medan din bil servas på verkstaden.